Aangepast team V.V. Reutum is opzoek naar nieuwe spelersTraining aangepast team V.V. Reutem (Foto: Maurits Olde Olthof)
Van de redactie | 02-10-2020
REUTUM – Het G-team van V.V. Reutum bleek de afgelopen jaren een succes en van één team is de vereniging naar twee teams gegaan. “We komen eigenlijk spelers te kort. Het zou heel erg jammer zijn dat we dit mooie initiatief, dat is ontstaan 5,5 jaar geleden, op moeten heffen.” 

“Het enthousiasme spat ervan af. Ze hebben ontzettend veel bewondering voor mekaar, zowel tijdens de training als tijdens de wedstrijd. Ook met de tegenstander,” aldus Siegrid Droste, mede-oprichtster en mede-bestuurslid van het team. 

Initiatief 

Het team is meer dan vijf jaar geleden ontstaan uit een initiatief van de ouders en begeleiders van kinderen met een beperking. “We hebben gewoon de stoute schoenen aangetrokken. Het bestuur was ontzettend enthousiast, we zijn gewoon begonnen met trainen en hebben ons aangesloten in de competitie.” 

Uitbreiding

V.V. Reutum is van één aangepast team naar twee teams gegaan, namelijk een junioren en seniorenteam. De spelers uit het team die 18 jaar en ouder waren, zijn destijds naar het seniorenteam gegaan. “We komen eigenlijk spelers te kort. Het zou heel erg jammer zijn dat we dit mooie initiatief, dat is ontstaan 5,5 jaar geleden, op moeten heffen. We zijn eigenlijk nog wel op zoek naar een aantal spelers, ook omdat sommige spelers niet elke week kunnen voetballen.”

Meedoen?

Het team traint elke woensdag van 18.00 tot 19.00 uur. Beide teams spelen om de 14 dagen een wedstrijd op zaterdag. “Ik zou iedereen, die enigszins gemotiveerd is of denkt van dit vind ik ontzettend leuk, willen uitnodigen. Alles is mogelijk, het is jammer om er niet aan mee te doen.”
Meer informatie is te vinden op vvreutum.nl. Het team heeft ook een eigen Facebookpagina: VV Reutum G Voetbal. Bij interesse kan er gebeld worden naar 06-54955242 of gemaild worden naar gteamreutum@gmail.com. 

Twente FM kwam bij de training en maakte er deze reportage van.
Volg ons