Bij Rusttheater waren allerlei activiteiten te beleven Bewust Twente met Fete de la Nature (Foto: Dewi Wender)
Van de redactie | 10-09-2020
REUTUM - Reutum stond zondag 6 september in het teken van het feest van de natuur: ‘Fête de la Nature’.

Bij het Rusttheater waren allerlei activiteiten te zien en te beleven die zorgen voor een betere balans in het leven. De organisatoren van Bewust Twente kunnen terugkijken op een prachtige dag.
Twente FM maakte een reportage.

“Bewust Twente bestaat sinds 2014. Het is gestart als een platform waarop professionals aangesloten zijn die producten of diensten aanbieden op gebied van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, duurzaamheid en/of biologische producten”, vertelt Ester Holman, coördinator en inspirator van Bewust Twente.
“We houden regelmatig netwerkbijeenkomsten voor aangesloten leden. Inmiddels is Bewust Twente een platform waarin mensen en mogelijkheden zichtbaar worden en waar samenwerking ontstaat en inspiratie stroomt.”

Uit heel Twente

De standhouders kwam uit heel Twente en boden een ‘proeverij’ van veel verschillende activiteiten die te maken hebben met bewustwording en persoonlijke groei. Onder andere dans, yoga, meditatie, lezing klassieke homeopathie, lezing over loslaten, kennismaking met essentiële oliën, inspiratie gesprekken, workshop mind & body power, een klankschaalconcert en meer.
Holman: “Ik ben heel blij dat we nu langzaam maar zeker weer activiteiten kunnen ontwikkelen waarin mensen elkaar weer ontmoeten, inspireren en helpen groeien in bewustzijn.”

In gesprek

De volgende activiteit van Bewust Twente vindt plaats op woensdag 16 september via Zoom en Facebook Live. Ester Holman gaat dan in gesprek met Ellen Steenbeeke (Sumaq.nl) en Dennis Kneulman (Remindct.com).

Informatie

Voor meer informatie over Bewust Twente: Ester Holman, telefoon 06 5189 3301 (ook WhatsApp) of via e-mail op info@bewusttwente.nl.
Volg ons